logo -- q-interim

Timmerman allround

Locatie: Maastricht omgeving

Wil jij graag werken bij een klein familiebedrijf, waarin je geen nummer bent en je gewaardeerd wordt in je vakmanschap? Lees dan vooral verder!

Wat bieden wij jou ?
Het betreft een vaste baan, waarbij het de bedoeling is dat je na de uitzendperiode rechtstreeks in dienst komt bij dit bedrijf.
Werkzaamheden vinden plaats in regio Eijsden, Cadier & Keer, Bemelen enz.
Klanten zijn o.a. particulieren, maar ook architecten.
De bedrijfsbus kun je ook gebruiken voor woon-werkverkeer, vanaf je eigen woonplaats.
Looninschaling conform CAO Bouw en bouwpensioen.
Bij dit bedrijf is een 4 daagse werkweek bespreekbaar en mogelijk, wanneer je dit wenst.

Wat ga je doen ?
Onze klant zoekt een nette timmerman, voor de volgende werkzaamheden:
Voor mooie projecten (o.a. monumentale panden) ga je alle timmerwerk verzorgen, zoals trappen maken en plaatsen, dakkapellen timmeren en plaatsen, kozijnen maken en plaatsen, tevens verricht je aanbouwwerkzaamheden (er is een metselaar aanwezig), maar ook nieuwbouw en houtskeletbouw kom je tegen.
Je maakt in de werkplaats ook zelf deze trappen, kozijnen e.d. om ze vervolgens te plaatsen bij de klant.
Bij dit bedrijf kun je met trots laten zien wat je gemaakt hebt.

Wat is jouw profiel?
Je bent primair of voortgezet timmerman en je hebt de wil om je verder te gaan bekwamen als vakman. Ook als je nog niet zo heel veel ervaring hebt wordt je uitgenodigd te solliciteren, echter minimaal 3 jaar ervaring is toch wel een minimum om mee te beginnen.
Ben je nu ergens werkzaam, maar wil je weten wat er elders te koop is, neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Naast deze vacature zoeken wij voor meerdere kleine tot middelgrote bedrijven bouwtechnisch vakpersoneel.
Je wordt te woord gestaan door een adviseur die bekend is in de bouw en op de hoogte is van de werkzaamheden, bedrijfsculturen e.d.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je aangetrokken tot de functie van allround timmerman? Pak dan gelijk je kans en stuur jouw CV naar r.vandervleut@q-interim.nl en wij laten binnen 5 werkdagen weten of wij dezelfde match zien. Wil je toch eerst meer weten over de baan, bel dan Q-Interim en vraag naar Renate van der Vleut op 043-3270345.

Reageer op deze vacature

Geslacht
Wat is uw werk- en denkniveau