logo -- q-interim

Commercieel Medewerker Binnendienst, Inkoop

Onze klant is een Europees opererende textielimporteur van dames-, heren-, kinder vrijetijdskleding/ sportkleding. De organisatie richt zich op de totale keten van het ontwerpen tot het produceren van kleding welke (overwegend) onder Private Label verkocht wordt aan grote retailers en aankooporganisaties in het laag- tot middensegment. Business Unit sportwear houdt zich, naast Private Label ontwikkeling, tevens bezig met de opzet van merken. Naast het kantoor in Maastricht, waar diverse collecties worden ontwikkeld, hebben zij eigen kantoren in China, Hong Kong en Bangladesh. De productie vindt plaats in Het Verre Oosten.
Ze zijn één van de grotere spelers binnen de Benelux en daar zijn zij trots op!

Functie inhoud:
Als commercieel medewerker binnendienst inkoop maak je deel uit van een team van vier enthousiaste, dynamische medewerkers. Inkoop is met name verantwoordelijk voor de communicatie met de inkoopkantoren in Azië en het bijbehorende orderproces.

Jij bent primair verantwoordelijk voor het administratief verwerken van de orderstroom. Zoals het inboeken van orders, het verzenden van bevestigingen, verwerken van offertes en prijsstellingen naar leveranciers.
Je onderhoudt nauwe contacten met accountmanagers, leveranciers, fabrieken en inkoopmedewerkers/ merchandisers in Azië.
Je houdt de regie op goederen-, documenten- en informatiestroom rondom orders. Je bewaakt bevestigde levertijden en tenslotte verricht je alle bijbehorende administratieve werkzaamheden.

Wat verwachten wij jou:

Een afgeronde opleiding op MBO niveau;
Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
Enthousiasme en passie;
Daadkracht en oplossingsgerichtheid:
Geen 9-5 mentaliteit;
Dat je in drukke perioden jouw hoofd koel kunt houden.
Dat je prioriteiten kunt stellen en kan deadlines respecteren.
Optimale beschikbaarheid tijdens collectieperioden

Wat bieden wij:
Deelname aan een dynamische afdeling in een professionele omgeving. De kans om in hecht teamverband bij te dragen aan het verwezenlijken van innovatieve en commerciële collecties.

Sollicitaties

Deze vacature is in behandeling bij Kirdy Nijsten.
Stuur je cv met motivatie naar: k.nijsten@q-interim.nl of bel: 043-327 0345.

Reageer op deze vacature

Geslacht
Wat is uw werk- en denkniveau