logo -- q-interim

Projectmanager Bouw

Projectmanager Bouw in Nuth

Functie-omschrijving:

-Als projectleider vorm je vanaf de start van het acquisitietraject een tandem met de acquisiteur in de zoektocht naar de echte wensen en behoeften van de klant. Hierin toon je je een vaardig adviseur en goede communicator en laat je je vanaf het allereerste begin ondersteunen door de uitvoerder en door de mannen die verantwoordelijk zijn voor het uiteindelijke bouwen. Van meet af aan zorg je dus voor de vorming van een hecht team waar je vervolgens leiding aan geeft op een dusdanige manier, dat de kwaliteiten van alle medewerkers optimaal tot hun recht komen. Je kan het plan en het bestek dromen en houdt voortdurend de vinger aan de pols van alles wat er gebeurt.
- Als calculator leg je een perfect inschattingsvermogen voor de dag en weet je precies wanneer je gebruik kunt maken van normgetallen en wanneer niet en waarom. Je leest tekeningen als geen ander en weet hoe “uitvoering werkt” waardoor je altijd de juiste basis hanteert voor je calculatie. Je geeft de aannames die je maakt tijdens je calculatie altijd expliciet aan en brengt mogelijke risico’s in kaart. Je werkt gedisciplineerd en nauwkeurig en slaat geen elementen over in je calculatie.
- Als technisch tekenaar gebruik je het programma Vectorworks in alles wat je doet zowel in 2D als in 3D en demonstreer je een drive om het programma echt te beheersen. Je bent in staat om vanuit het PVE (Programma Van Eisen) van de klant bouwkundige details bouwkundig, constructief en esthetisch uit te werken en je levert werktekeningen op die bij de uitvoering te boek staan als compleet, helder en duidelijk. Bij dit alles maak je gebruik van je up to date kennis van de bouw en van een stevige portie bouwkundig inzicht. Je praktijkervaring maakt dat je altijd met oplossingen komt die ook echt uitvoerbaar zijn. Net als in de calculator rol maak je je aannames altijd expliciet, breng je potentiële problemen zorgvuldig in kaart en leg je daarbij een gedegen analytisch vermogen voor de dag.
-Als korte-termijn (KT)-planner tenslotte beheers je de Microsoft Project basisvaardigheden. Je bent met je kennis en ervaring ten aanzien van welke bouwvolgordes er wel of juist niet mogelijk zijn en waarom, in staat om - vanuit de input van de projectleider en de technisch tekenaar - de juiste bouwvolgorde te plannen en de correcte match te maken tussen beschikbare resources (mensen en middelen) en beschikbare tijd. Hierbij gebruik je wederom je analytisch vermogen, je inschattingsvermogen en je bouwervaring om de verschillende opties en de daaraan gekoppelde risico’s in kaart te brengen en om in te schatten welke planningsresolutie (marges in de tijd) er wanneer nodig zijn.

Ben jij die ambitieuze, leergierige en representatieve projectmanager die voldoet aan dit profiel en beschik je over:

- Diploma HBO bouwkunde met enkele jaren relevante werkervaring als projectmanager.
- Kennis van en ervaring met het tekenprogramma Vectorworks.
- Enkele jaren relevante werkervaring bij een (onder)aannemer of architectenbureau;
- Ervaring in de werkvoorbereiding inclusief het calculeren en tekenen van projecten;
- Rijbewijs B.

en zoek je een fulltime functie met:

- Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouwnijverheid UTA;
- Bouwpensioen;
- Reiskostenvergoeding;
- Opleidingen / cursussen;
- Werken in een gemotiveerd en enthousiast team.

Stuur dan je CV naar n.dols@q-interim.nl

Reageer op deze vacature

Geslacht
Wat is uw werk- en denkniveau