logo -- q-interim

CNC frezer waarbij affiniteit met CNC draaen een pré is

Parkstad

Voor een internationaal opererende machinebouwer, actief op gebied van industriële electronica en automatisering en met toepassingsgebieden in o.a. de semiconductor-, electro-, farmaceutische-, kunststof-, voedingsmiddelen- en automotive-industrie zoeken wij een:

• CNC-frezer waarbij affiniteit met c.q. ervaring op het gebied van CNC-draaien een pré is.

De kandidaat die wij zoeken kan goed overweg met moderne CNC-gestuurde machines en heeft hierbij voldoende ervaring en know how om goed te kunnen slagen in genoemde functie waarbij machinale bewerkingen aan enkelstuks en kleine series uitgevoerd worden. Tevens beschikt de kandidaat over een gedegen opleiding op MBO-niveau, richting fijnmechanica.

De CNC-frezer werkt zowel op individuele basis als ook in teamverband waarbij er sprake is van een open communicatie en een constructieve, professionele samenwerking.

Bij gebleken geschiktheid bestaat de intentie tot een rechtstreeks dienstverband.

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de gestelde eisen? Neem contact op met Renate van der Vleut op 043-327 0345, of mail naar r.vandervleut@q-interim.nl.

Indien je binnen 5 werkdagen geen uitnodiging hebt ontvangen, betekent dit automatisch dat je niet bent geselecteerd voor de procedure.

Reageer op deze vacature

Geslacht
Wat is uw werk- en denkniveau