logo -- q-interim

HR Adviseur, M|V, 40 uur, Heerlen


Onze klant is een internationaal bedrijf in de healthcare sector gespecialiseerd in diagnostische beeldvorming voor de interventiecardiologie. Zij hebben 3 innovatieve producten ontwikkeld die in meer dan 70 landen worden verkocht.
Wereldwijd werken er ruim 400 medewerkers vanuit verschillende locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in de USA en daarnaast zijn er kantoren in Tokio en Heerlen.
Bij de Europese vestiging werken circa 50 medewerkers op afdelingen als: Service en Logistiek, Marketing, Finance & Control, Quality & Regulatory, Customers servive en Human Resources. Het overgrote deel van hen woont in Zuid-Limburg. De overige 25 medewerkers zijn werkzaam in het commerciële team en wonen en werken in diverse Europese landen.

Wat kunnen wij jou bieden?

Als HR-adviseur werk je in een dynamische omgeving zonder een nummer te zijn. De kennis van het HR-vak die je tijdens je opleiding hebt opgedaan kan je in de volle breedte inzetten en dat ook nog eens in een internationale omgeving. Je kunt je daardoor optimaal ontwikkelen temeer onze klant ook een internationaal talent-programma heeft (ook mede door de HR-afdeling ontwikkeld).
Onze klant maakt een interessante ontwikkeling door en als HR-adviseur zit je ook echt aan tafel met de leidinggevenden die belangrijke beslissingen nemen. Het HR team bestaat naast jou uit nog twee andere collega’s. Je rapporteert aan de Sr HR Manager Europe.
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris en diverse doorgroeimogelijkheden.

Onderstaand een overzicht van je verantwoordelijkheden.

•het adviseren van leidinggevende en individuele medewerkers op alle aspecten die te maken hebben met de (impact op) mensen die de business maken.
•het toepassen van bestaand en het (mede-) ontwikkelen van beleid/ HR programma’s en instrumenten op het gebied van arbeidsrecht en interne regelingen gericht op verschillende Europese landen.
•het vergroten van de effectiviteit van individuele medewerkers maar ook van teams rekening houdend met de business (performance- en engagement management).
•het vergroten van de effectiviteit van de organisatie, kijkend naar de structuur, en de (samenhang van) de verschillende rollen.
•het management van het talent in de organisatie, de instroom van nieuw talent en het continu ontwikkelen van bestaand talent.
•het verwerken van managementbeslissingen en andere HR gerelateerde zaken in de systemen en processen voor verdere administratieve verwerking.
•het begeleiden van veranderingstrajecten.
•het mede ontwikkelen van HR ken- en stuurgetallen.
•beleidsontwikkeling en mede uitvoering van regelingen en programma’s op het gebied van duurzame inzetbaarheid, gezondheid en veiligheid.
•het participeren in het internationale HR team.

Wat vragen we van jou? Bij onze klant weten ze dat teamwork belangrijk is en dat een goede bedrijfscultuur de sleutel is tot succes. Het team bestaat uit internationaal georiënteerde mensen met een passie voor innovatie en samenwerking. Mensen die trots zijn om te werken voor een medtech bedrijf met producten die helpen het leven van patiënten te verbeteren. Mensen die iedere dag het verschil willen maken. Collega’s die altijd op zoek zijn naar hoe het beter kan, die het glas als halfvol zien. Maar ook die oog hebben voor de menselijke factor in de organisatie, want het zijn immers de mensen die het doen. Verder vinden we het volgende belangrijk. •je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding op gebied van HRM en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een veranderende (liefst internationale) omgeving op het gebied van organisatie en HRM; •je bent analytisch sterk en schakelt snel tussen strategische, tactische en operationele vraagstukken en bent in staat om strategisch inzicht te ve

Reageer op deze vacature

Geslacht
Wat is uw werk- en denkniveau