logo -- q-interim

Medewerker projectadministratie bouw

Sittard-Geleen

De medewerker projectadministratie bouw ondersteunt een 5-tal projectmanagers.

Je taken:

- Samen met een directe collega verantwoordelijk voor het verstrekken van de complete en juiste informatie aan onze bouwploegen d.w.z. middels werkmappen inclusief een heldere opdracht, werktekeningen, veiligheidsplannen, etc.
Al deze informatie wordt door de medewerker projectadministratie verzamelt en tijdig/compleet aangeboden aan de diverse ploegen (10-12 ploegen per dag). De input wordt aangeleverd door de werkvoorbereiding en de projectleiding maar ook dien je zelf achter de nodige informatie aan te gaan.

- De projectmanager en de medewerker projectadministratie informeren elkaar over de lopende projecten. Administratieve ondersteuning door bijvoorbeeld de lange termijn planning bij te houden, uit deze lange termijn planning volgt een voorstel voor de dagelijkse planning.

- Aan de hand van de door de ploegen aangereikte informatie registreert de medewerker projectadministratie de dagelijks verrichte prestaties. Deze prestaties worden bijgehouden in het project administratieve programma. Binnen deze taak wordt de opbrengst bewaakt. Hierin vervul je een signalerende en adviserende rol.

- Aan de hand van de projectadministratie stel je afrekendocumenten op welke na controle door de projectleider wordt aangeboden aan de opdrachtgevers. Na akkoord kan worden gefactureerd.

De functie-eisen:

- MBO werk- en denkniveau (voorkeur bouwkunde)
- Relevante werkervaring opgedaan binnen een (onder-) aannemersbedrijf of technisch bedrijf is een must
- Communicatief sterk in je schoenen staan
- Snel kunnen schakelen en informatie kunnen linken
- Accuraat en zelfkritisch inzake registratie en facturatie
- Flexibel in werktijden
- Teamplayer
- Absoluut geen 9-5 mentaliteit

Interesse ?

Stuur dan je cv naar n.dols@q-interim.nl (Nicole Dols)

Indien je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt ontvangen, betekent dit automatisch dat je niet geselecteerd bent voor deze functie.

Reageer op deze vacature

Geslacht
Wat is uw werk- en denkniveau