logo -- q-interim

Installatie Coördinator

Midden Limburg

Namens onze opdrachtgever mogen wij u de functie van Installatie Coördinator voorstellen.

De technische installaties van onze opdrachtgever worden verkocht en geïnstalleerd over de hele wereld. De Installatie coördinator coördineert, plant, controleert en adviseert bij de montage hiervan. De montagelocaties bevinden zich voor het overgrote deel buiten Nederland.

Wat zijn je hoofdtaken?

Je werkt het vastgestelde projectplan na opdrachtverlening uit; je bepaalt daartoe de meest praktische en efficiënte werkplanning en werkvolgorde van de montageprocessen.
Je vormt ten behoeve van het montageproces de spin in het web en brengt de behoefte aan materialen, tools en montage-equipment in kaart en stemt de bestelling en levertijden af met het projectteam.
Je vertaalt de technische specificaties, de van toepassing zijnde randvoorwaarden en werkinstructies ten behoeve van te monteren onderdelen.
Je analyseert en beoordeelt de (deel)producten op monteerbaarheid en draagt waar nodig oplossingen aan voor voorziene montagetechnische problemen.
Je waarborgt de tijdige beschikbaarheid van alle relevante informatie, tekeningen, werkinstructies en rapportageformats.
Je coördineert, begeleidt en controleert het gehele montageproces, de voortgang daarvan en signaleert proactief stagnaties (zowel intern als op locatie) en draagt - in afstemming met de supervisors montage - oplossingen daarvoor aan.
Je onderhoudt contacten met klanten, externe montagecontractor en wisselt praktische informatie uit omtrent het montageproces (o.m. montage-instructies, tool-equipmentbehoefte).
Je stelt waar nodig een kostenoverzicht op en rapporteert op basis van nadere analyse de verschillen met de kostenramingen.


Aan welke functie-eisen moet je voldoen?

Vakkennis op hbo-niveau, bijv. HBO Werktuigbouw of Technische Bedrijfskunde of MBO Werktuigbouw, aangevuld met door verdieping verworven specifieke kennis van moderne machinebouw, staalbouw, staalsoorten, metaal- en machinale bewerkingen, lastechnieken en -details en constructiemethoden en –technieken.
Goede communicatieve vaardigheden in de Engelse taal in woord en geschrift.


Wat wordt er geboden?

Een goed salaris, afgestemd op de werkervaring en opleiding.
De mogelijkheden voor bijscholing, doorgroeien en ontplooiing.
Flexibele werktijden en leuke extra’s.
Een geweldige uitdaging voor jezelf met goede perspectieven voor de toekomst.

Herken jij je in dit profiel, neem dan contact op met Renate van der Vleut van Q-Interim, tel. 043-3270345 of mail naar r.vandervleut@q-interim.nl

Reageer op deze vacature

Geslacht
Wat is uw werk- en denkniveau