logo -- q-interim

Hoofdmonteur (Mechanisch)

Midden Limburg

Werkomgeving

De Technische Dienst is verantwoordelijk voor (preventief) onderhoud en reparaties aan utiliteiten, terreinen en productie installaties. De totale afdeling bestaat momenteel uit 3 monteurs mechanisch en 3 monteurs elektrisch, welke allen rapporteren aan de Rayonchef

Functieomschrijving

Gezamenlijk met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van allround onderhoud – en storingswerkzaamheden aan machines, installaties, utiliteiten en terrein op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch vlak.
Daarnaast geef je vaktechnisch leiding bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je instrueert waar nodig, coördineert en bewaakt de uitvoering en voortgang. Tevens ondersteun je de Rayonchef bij de voorbereiding en planning van werkzaamheden.

Enkele voorkomende werkzaamheden, naast uitvoerende werkzaamheden, zijn:

- Bestuderen van processen en bijbehorende voorschriften en schema’s;
- Zorgdragen voor de beschikbaarheid van materialen, gereedschappen en hulpmiddelen;
- Beoordelen van aard en omvang van onderhoud en overleg met leidinggevende;
- Naleven van en toezien op de naleving van bedrijf – en veiligheidsvoorschriften.

Je hebt meerdere jaren technische werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Daarnaast ben je mechanisch goed onderlegd, maar hebt ook affiniteit met elektro instrumentatie. Jouw manier van werken wordt gekenmerkt door (technische) problemen methodisch en gestructureerd aan te pakken. Omgaan met de PC vormt voor jou geen bezwaar en je hebt bij voorkeur ook ervaring met SAP, meer specifiek de module plant maintenance (PM).

Het draaien van consignatiediensten maakt onderdeel uit van deze functie. Flexibiliteit is dan ook een van jouw sterke punten, zowel in uren als inzetbaarheid. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en beschikt over inlevingsvermogen. Je bent een aangename persoonlijkheid, die mensen op een natuurlijke wijze weet aan te sturen.

Tot slot, beheers je naast Nederlandse taal de Duitse en Engelse taal op gemiddeld niveau

Herken jij je in dit profiel? Neem contact op met Yoshie Frissen van Q-Interim, tel. 043-3270345 of mail naar y.frissen@q-interim.nl Indien je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt, dan ben je helaas niet geselecteerd voor de verder procedure.

Reageer op deze vacature

Geslacht
Wat is uw werk- en denkniveau